Workshops

De volgende workshops worden al gegeven. Als er weer een nieuwe datum bekend is, komt dit op de site te staan. Als je interesse hebt in een bepaalde workshop, kun je dit kenbaar maken via de mail.


Workshop: "The 7 Rays"

In deze workshop gaan we ons afstemmen op de 7 stralen en leren de kwaliteiten en krachten van elke straal kennen. Dit is een workshop van een weekend en deze wordt in het najaar van 2014 weer ingepland. Als je interesse hebt, kun je dit via de mail aangeven. Als de definitieve datum bekend is, krijg je automatisch een bericht hiervan.

Workshop: "Deep Trauma Relief"

Deze workshop is nieuw en gericht op het helen van diepliggende trauma’s, die al ontstaan kunnen zijn tijdens de eerste incarnatie. De sprong uit het eenheidsbewustzijn en de eerste aanraking met de dualiteit.
Info: afscheidingspijn
Wanneer: nog niet gepland

 

Workshop: "De overstap naar de Nieuwe Aarde"

Deze dag ondersteunt je om oude patronen, die je nog vasthouden in de ‘oude’ energie van de 3e dimensie, los te laten en je gaat je kristallijnen energieveld steviger verankeren in de blauwdruk van de Nieuwe Aarde.
Wanneer: nog niet gepland.

 

Workshop: "Earth Grid"

Op deze dag stemmen we ons af op het Kristallijnen Aardgrid en op remedies die gemaakt zijn op bijzondere dagen, die het helpen het kristallijnen grid op te bouwen.
Wanneer: nog niet gepland"

 

Workshop: "Verwijderen van oude machtsstructuren"

Wanneer: nog niet gepland.


Opgave: NewEarthRemedies@kpnmail.nl, of via het contactformulier.