flesje 1e straal 

Remedies algemeen

Remedies algemeen

De New Earth Remedies zijn remedies die de mensheid kunnen ondersteunen om de overgang naar het eenheidsbewustzijn, de 5e dimensie, gemakkelijker te maken.

Kenmerken van de New Earth Remedies

De New Earth Remedies werken energetisch
Het zijn krachtige hoogfrequente remedies, die inwerken op je subtiele energielichaam. Ze bevatten een trillingsfrequentie, een soort streepjescode, die de informatie van de energie van de Nieuwe Aarde bevat. De remedies kunnen een uitwerking hebben op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo.
De New Earth Remedies zijn hartremedies
De New Earth Remedies stimuleren je bewustwording door de verbinding met je hart te bekrachtigen. In je hart is je onvoorwaardelijke liefde, je innerlijke kracht en je innerlijk weten gehuisvest. Hierbij zou je het hart kunnen voorstellen als een kristal van licht, opgebouwd uit oneindig veel facetten, waarbij elk facet een kwaliteit of aspect omvat.
Alle New Earth Remedies zijn gemaakt in verbinding met het hart en hebben een sterke ankering in het hart.
De New Earth Remedies dragen de tweelingstraal energie in zich
De tweelingstraal energie is een enorm krachtige creatieve Liefdesenergie vanuit de Bron. Om zichzelf te ervaren, werd in het allereerste begin de Bron opgesplitst in vele vonken van bewustzijn. Er was ook een opsplitsing van de ziel in een mannelijk en vrouwelijk deel. Deze energie is complementair aan elkaar en wordt de tweelingstraal energie genoemd. In deze tijd kan deze opgesplitste energie weer verenigd worden in je hart.
In de New Earth Remedies is deze mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht vertegenwoordigd. Ze ondersteunen het in eenheid brengen van de mannelijke en vrouwelijke aspecten in jezelf, waardoor er een derde,  ‘nieuwe’ energie in je hart vrijkomt. Een krachtige creatieve energie van onvoorwaardelijke liefde.
De New Earth Remedies zijn in balans wat betreft kosmische en aarde energie
Bij het maken van de remedies hebben we de kosmische mannelijke energie die ontvangen werd, door laten stromen naar de aarde. Geblokkeerde vrouwelijke energie in de aarde kon zo vrijgemaakt worden en weer samen gaan stromen met de mannelijke energie. Zo ontstond er telkens een nieuwe balans tussen de kosmische en aarde energie, die weer verankerd werd in het hart.
De New Earth Remedies zijn hierdoor remedies waarbij je goed geaard blijft in je lichaam.

De New Earth Remedies kunnen een reinigingsproces op gang brengen
Omdat je lichaam op een hogere frequentie gaat trillen, wordt alles van een lagere trilling in beweging gezet en opgeruimd. Dit kan tijdelijk reacties geven op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel nivo. Deze reacties zijn meestal van korte duur en je kunt even met het middel stoppen tot de reacties weer verdwenen zijn.
Fysiek kan dat oa. zijn: spierpijnen, hoofdpijn, rillingen, vermoeidheid.
Op emotioneel nivo kunnen er oude emoties of gevoelens naar boven komen, die in het verleden niet helemaal verwerkt zijn en waarvan nog een lading in de cellen is achtergebleven.
Op mentaal nivo kunnen er gedachten en overtuigingen die je niet meer van dienst zijn naar de oppervlakte komen, alvorens ze losgelaten kunnen worden.
Werkingen van de New Earth Remedies
Op lichamelijk nivo is het mogelijk dat blokkades op gaan lossen. Misschien wordt je lichaam soepeler en ga je minder pijnklachten ervaren. Dit is echter niet het hoofddoel van de middelen.
Op emotioneel nivo zul je kunnen gaan merken dat je gevoel en emoties meer in balans komen, terwijl je tegelijkertijd heel gevoelig kunt zijn. Je gaat steeds meer leven vanuit je hart en je passie. Je gaat steeds beter voelen wat wel en wat niet meer bij jou energie aansluit.
Op mentaal gebied kun je reacties verwachten als veel meer gaan dromen, nieuwe inzichten krijgen. Patronen kunnen je ineens helder worden en je gaat veel meer patronen en situaties doorzien.
Op spiritueel nivo kun je gaan ervaren dat je meer verbonden wordt met je passie en de verlangens van je ziel. Je gaat steeds meer leven vanuit je hogere zelf.
Voor wie bedoeld
De New Earth Remedies zijn hoogfrequentie remedies die vooral geschikt zijn voor de volgende personen:
  • nieuwetijds kinderen om hun hoge energie te ankeren in hun lichaam.
  • lichtwerkers.
  • therapeuten, die met remedies van de Nieuwe Aarde willen werken.
  • intuitieve personen, die hun bewustzijn willen verhogen.

De sprayremedie "ultra violet flame" kan voor iedereen en voor elke ruimte gebruikt worden om te sprayen in de aura en de ruimte. Het zuivert en verhoogt de energie.

Maakproces
Het maken van de remedies gebeurt als volgt:

De informatie vanuit de kosmos en de aarde wordt opgeslaan in water.
Hierna ondergaat het water een bewerkingsproces, wat ervoor zorgt dat het invloed heeft op het fysieke, het emotionele, het mentale en spirituele energieveld.
De energiefrequentie wordt hierdoor zodanig aangepast aan het lichaam, dat het lichaam deze frequentie gemakkelijk herkent. Vervolgens wordt deze informatie in granules opgeslaan.
Deze granules kun je in je mond nemen en opzuigen, of je kunt een aantal korrels oplossen in een flesje, wat gevuld is met water en een beetje alcohol. Hiervan kun je dan elke dag een aantal druppels nemen.
Frequentie van inname
Omdat het krachtige remedies zijn is de frequentie van inname vrij laag.
De geadviseerde frequentie is 1x per dag 1-2 granules opzuigen in je mond.

Heb je de beschikking over testmethoden zoals de biotensor of kinesiologie, dan is het mogelijk om de frequentie van inname testen.

Indien je na inname een sterke reactie in de vorm van uitscheidingsreacties ervaart, dan is het goed om te wachten met de volgende inname tot de reacties verdwenen zijn.
Vitamine C of een drainagemiddel kan je lichaam ondersteunen om eventuele afvalstoffen zonder lastige reacties kwijt te raken.

Terug naar boven ↑

> verder naar serie 7 Rays