mededelingen

Lichtwezens
> Elohim

Elohim

De Elohim zijn Goddelijke wezens , ook wel de Bouwers van het Universum genoemd. Ze staan aan het hoofd van de Schepping en hebben de planeet Aarde gecreëerd, evenals alle planeten van dit zonnestelsel. 
Bij de schepping van de Aarde hebben ze de perfecte blauwdruk van de aarde en de mensheid in hun energie vastgehouden. In het begin leefde de mensen in het  ‘aardse paradijs’, zoals dit in allerlei teksten wordt beschreven. Ze leefden nog volledig in contact met het hogere bewustzijn en met een sprankelende vonk in hun hart. Langzamerhand begon de mensheid te vergeten dat ze Goddelijk Wezens waren en is ze steeds meer van haar originele blauwdruk gaan afwijken. Hiermee is het bewustzijn en daarmee ook de zuiverheid en schoonheid van de creaties van de mensheid omlaag gegaan. We zijn als het ware uit het paradijs gevallen en in het dualiteitsbewustzijn van de derde dimensie terecht gekomen.
Van de Elohim kunnen we weer leren de creatieve kracht van gedachten, gevoelens, het gesproken woord en actie toe te passen op een positieve en opbouwende manier. Ze ondersteunen ons bij het verhogen van ons bewustzijn en helpen om meester te worden over onze eigen energie en onze eigen creaties, zodat we de hemel op aarde, het bewustzijn van de Nieuwe Aarde,  gaan manifesteren.

<terug naar lichtwezens