violette vlam
de transformerende
violette vlam

Remedies algemeen > 7 Rays > ultraviolette vlam

Ultraviolette vlam


 

ultraviolette vlam

Beschrijving:
De remedie van de Ultra Violette Vlam is een hele krachtige, maar tevens zachte energie die opgebouwd is uit de kleuren violet, ultra violet en het witte licht.
Het is een tool, een gereedschap dat door Saint Germain en andere lichtwezens van de 7e straal naar de aarde is gebracht. Het is een energie die helpt om donkere en zware energieën te transformeren en is een hulpmiddel om de overgang van het Vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk te ondersteunen. Deze energie is afkomstig uit de 12e dimensie en ondanks de hoge trillingsfrequentie toch heel aardend. 
Bij het maken van de remedie was Lord Melchizedek aanwezig om te helpen de energie in de materie te verankeren.
Deze remedie is opgebouwd uit 3 lagen;
  • Zuiverende violette vlam op het fysieke vlak
  • Het ultra violette deel; dit geeft een verfijning van de transformatie
  • Het witte licht, dat de herinnering van je blauwdruk activeert.

Stap in het creatieproces:
Deze remedie kan samen met de middelen van de 7 stralen gebruikt worden of apart.
Het is een universeel hulpmiddel om bij alle stappen in het creatieproces in te zetten.

Werking van het middel:
Een zuiverende en transformerende remedie om lagere energieën te reinigen bv. als je energiewerk doet. Je verhoogt hierdoor je trillingsfrequentie.
Helpt je om oude trauma’s uit dit leven en vorige levens op te ruimen. Transmuteren van trauma’s uit het onbewuste. Kan diepe blokkades openbreken en allerlei traumatische ervaringen met bijbehorende gevoelens uit het verleden kunnen naar de oppervlakte komen.
Kan een diepe bewustwording van je essentie aanraken, wat blijheid en vreugde kan geven. Geeft een gevoel van zachtheid en vertrouwen.
Op fysiek niveau kan je de behoefte krijgen om je huis en je spullen te gaan opruimen.
Opent een poort voor een nieuwe generatie lichtkinderen.
Het is een energetische waterzuiveraar. Door bv. 4 korrels in een liter water te doen en deze gedurende de dag op te drinken, zuiver je energetisch je lichaam.
In een sprayflesje kun je deze remedie gebruiken om ruimtes energetisch te zuiveren.

Deze energie brengt balans tussen alle soorten tegenstellingen en helpt je uit de veroordeling te komen:

  • Verbinding links – rechts (werkt op de hersenbalk)
  • Mannelijk – vrouwelijk
  • Aarde – kosmos
  • Noord – zuid.

Versterkt het geloof in jezelf, in al je mogelijkheden en je kwaliteiten.
De verbinding met de goddelijke bron in je hart wordt versterkt, het kan een diepe verbinding met je eigen hartsenergie geven.
Als je deze in combinatie met een andere remedie gebruikt, versterkt het bovendien de werking van de betreffende remedie.
Veel mensen geven aan dat ze veel oude energieën loslaten doordat ze veel meer gaan dromen. Je kunt gaan ervaren wat er allemaal losgelaten mag worden op alle niveau’s.
De energiestroom in je lichaam wordt sterk in beweging gezet en is vaak heel voelbaar aanwezig.

Bijwerking:
Te sterke dosering kan tijdelijk fysieke klachten of verkrampingen geven op plaatsen waar de energie in het lichaam geblokkeerd is. Als het te heftig is, kun je het beste een paar dagen stoppen, voordat je de volgende dosering neemt. Op den duur is de blokkade opgelost en zijn ook de fysieke klachten verdwenen.
Vermoeidheid de eerste dagen dat je het middel gebruikt.
Darmrommelingen.

Reacties van gebruikers:
“Het is een prachtige zachte, duwende energie die je uitnodigt en het vertrouwen geeft het oude zeer los te laten en je op weg helpt naar het nieuwe.”
“Terug naar jezelf om stil te staan, te voelen en ervaren wat er los gelaten en getransmuteerd kan worden op alle niveaus.”
“Het effect wat het bij mij heeft gehad is dat ik mijn verleden aan het opschonen ben en overdag heel veel energie had.”
“Het middel werkt bij mij op mijn keelchakra en mijn longen; het gaf me letterlijk veel meer lucht. Mijn hoofd voelde ook lichter en een ervaring van ergernis  ’s middags werd luchtiger. Het kwam in een heel ander perspectief en ik kon er om lachen. Na langer mediteren kreeg ik het idee dat het middel ook ‘de aarde’ zuivert.”
“Ik kreeg in mijn dromen heel heftige beelden, o.a. van de sfinx in Egypte. Daarnaast flitsten vele werelddelen voorbij. Ook werden mijn angsten versterkt. Ondanks dat het nogal wat teweeg bracht, heeft het me wel geholpen. Het helpt de bron aan te pakken en me bewust te maken. Een heel krachtig en verhelderend middel.”

<terug naar Remedies 7 Rays