vesica pisces
De vesica pisces symboliseert het samengaan van God en de Godin.

 

 

 

 

Maha Chohan
De Maha Chohan,
het hoofd van alle stralen.

Remedies algemeen > 7 Rays > integratie remedie

Integratieremedie


integratieremedie


Beschrijving:
Deze remedie is een combinatie van alle voorgaande 7 stralen en heeft daarna een bewerkingsproces doorgemaakt. Als je alle 7 stralen hebt doorgewerkt, is de tijd rijp om alle stralen op een harmonische manier in je wezen te integreren en in een nieuw evenwicht te brengen. De energie van deze remedie is meer dan de som der delen.

Stap in het creatieproces:
Alles wat we tot nog toe buiten onszelf geplaatst hebben, mogen we in onszelf gaan integreren. Het hoort bij het einde van een project om alles goed af te sluiten en waarbij je even stilstaat bij alle voorgaande stappen. Alle ervaringen krijgen een plek in je wezen en het project of een deel van je bewustwordingsproces is ten einde. Je mag ervan genieten om het vervolgens los te laten.

Werking van het middel:
Deze remedie heeft een afsluitende en integrerende energie in zich. Je kunt deze gebruiken als een project, wat vaak verbonden is met een proces in jezelf is doorlopen en nu afgerond en losgelaten mag worden. Alles mag tot rust komen. Het voelt als een rusttijd na een examen.
Deze energie kan weggestopte facetten of talenten van jezelf aanraken, facetten die je in het verleden hebt weggestopt of waar geen ruimte voor was. Als je jezelf bewust wordt van een weggestopt stuk, is het alsof je een “oude vriend” weer terugvindt en het kan een gevoel van ontroering in het hart losmaken.
Zo’n facet kan ook liggen op het gebied van seksualiteit; velen van ons hebben expressieve delen hiervan weg moeten stoppen door allerlei invloeden van buitenaf. Religies, oude waarden en normen, het groepsbewustzijn dat belangrijker was dan het individuele bewustzijn waardoor je niet kon zijn wie je in wezen was.
Het geeft een verrijking, uitbreiding, diversiteit van je leven.
Maakt aspecten van jezelf die al heel vroeg in de kiem gesmoord zijn en als het ware ‘bevroren’ zijn weer los om weer deel te gaan uitmaken van je energiesysteem.
Deze straal geeft een diepe verbinding met alle aspecten in jezelf.
Als alles losgemaakt is, helpt deze energie om alles te laten bezinken, het mag een nieuwe plek of een nieuwe vorm krijgen. Het kan een gevoel van vrede en dankbaarheid geven met alles wat geweest is en een acceptatie van alle ervaringen die je hebt meegemaakt. Deze krijgen een plek, waarbij het tevens een keerpunt aangeeft van de oude energie, naar de nieuwe energie.
Als je deze energie helemaal in jezelf ge├»ntegreerd hebt, kun je bij je eigen innerlijke middelpunt uitkomen. Het 0-punt in jezelf. Dit kan aanvoelen als een diepe serene rust in jezelf, waarin alles aanwezig is. Je hoeft even helemaal niets meer dan alleen maar te ‘zijn’. Alles is in volledige balans in jezelf aanwezig.

>verder naar ultra violette vlam

<terug naar Remedies 7 Rays