amethistAmethist, behorende bij de 7e straal.

 

 

 

 

 

 

 

Saint Germain
Saint Germain, Chohan van de 7e straal.

Remedies algemeen > 7 Rays > 7e straal

7e straal


7e straal


Beschrijving:
De 7e straal is de straal van zuivering, verlossing, aanroeping, manifestatie, diplomatie en verfijndheid. Het is dé straal van de nieuwe tijd en deze straal komt altijd aan het einde van een cyclus, aan het einde van een tijdperk om de mogelijkheid te geven om de energiefrequentie op te tillen. De kleur van de straal is violet en deze straal herbergt de kwaliteiten van de transmuterende violette vlam, die zo belangrijk is om onze ascensie te ondersteunen.
De 7e straal maakt het mogelijk om de kwaliteiten van energie in zichzelf en elk deel van het leven te veranderen.
Het is de straal van de hogepriesters en de alchemisten, de straal van vrijheid, ceremoniële orde en magie.
Disharmonische energieën die naar je toekomen, kun je door middel van de 7e straal ombuigen of transformeren. De disharmonische energie wordt zo vrijgemaakt en stijgt in energiefrequentie.

Stap in het creatieproces:
Dit is de laatste stap in het creatieproces. Door met precisie, ritme en regelmaat aandacht aan het creatieproces te schenken, kan de perfecte symmetrie van vorm worden bereikt.

Werking van het middel:
Dit middel werkt ondersteunend bij overgangsfases. Helpt met het afronden van een oude fase en geeft tevens een opening naar een nieuwe fase. Behulpzaam bij veranderingsprocessen in je leven zoals verhuizing, scheiding, sterven en conceptie en de menopauze.
Deze energie helpt je om uit de emotie te stappen en het groter plaatje van een zaak te zien. Het helpt je om afstand te nemen van je problemen en een helder overzicht te krijgen van de situatie.
Deze energie kan je helpen bij het maken van keuzes, die niet gebaseerd zijn op emotie. Deze energie is ook een zuiverende energie, maar werkt niet door het uitzuiveren en transformeren van emotie en zware energieën, maar meer vanuit het subtielere mentale veld, omdat het inzicht geeft. De 7e straal laat je niet opnieuw de zware energieën doorleven, maar geeft transformatie door begrip, helderheid, inzicht en lichtheid.
Deze remedie kan je helpen uit het lijden en de zware energie die hiermee verbonden is te stappen; het geeft je inzicht waar het lijden voor gediend heeft en helpt je om dit los te laten.
Deze straal kan je ook helpen om uit het fanatisme en de verkramping van regels te komen. Ze versterkt je eigen binding met je eigen innerlijke regels en deze te manifesteren en vorm te geven.
Deze energie laat je inzien dat je bewust mag kiezen, dat je als mens een vrije keuze hebt en dat je deze keuzes mag maken vanuit lichtheid, plezier en vreugde.

>verder naar integratie remedie

<terug naar Remedies 7 Rays