diamant Diamant, behorende bij de 4e straal

 

 

 

 


Seraphis Bey
Seraphis Bey, Chohan van de 4e straal.

Remedies algemeen > 7 Rays > 4e straal

4e straal


4e straal


Beschrijving:
Deze witte straal is de straal van zuiverheid en puurheid. Deze straal maakt innerlijke conflicten die de harmonie en de zuiverheid van de oorspronkelijke blauwdruk in de weg staan, zichtbaar.
Deze straal houdt het concept van je idee helder, zuiver en transparant. De 4e straal activeert de elektronenvibratie in elke cel en gooit de donkere en schaduwsubstanties uit de cel. Deze schaduwen kun je vervolgens transmuteren tot licht door de krachtige actie van de ultra violette vlam in te zetten. Alle elektronen in je lichaam zullen steeds sneller gaan trillen en je trillingsfrequentie wordt verhoogd.
Deze straal zorgt voor bescherming van het zuivere concept doordat deze straal werkt op de elektronen in de cellen, te beginnen in je hart.

In het creatieproces:
Als je een idee hebt ontvangen (2e straal) en je vult het met liefde (3e straal), is het belangrijk om je idee zuiver te houden. Zuiver van je ego en wat andere mensen vinden van je idee. Het is heel belangrijk om het zuivere concept, de originele blauwdruk vast te houden.

Het is dus belangrijk dat je een goed idee blijft voeden en het niet onderuit laat  halen door oude innerlijke overtuigingen, emotionele ballast en wat anderen ervan denken. Blijf achter jezelf staan, laat je niet weerhouden door je eigen angsten, gebrek aan eigenwaarde en oude overtuigingen. Al deze facetten komen naar de oppervlakte bij het gebruik van deze remedie en het werken met de energie van de 4e straal.
De straal helpt je de overstap te maken van het groepsbewustzijn naar het individuele bewustzijn. Om dit te doen is het nodig om alle oude overtuigingen en patronen die bij het groepsbewustzijn passen, los te laten en je individuele ontwikkeling te ondersteunen. Dit proces kan tijdelijk een soort frictie veroorzaken, een conflict geven, om daarna tot een nieuwe harmonie te komen.

Werking van het middel:
Dit middel werkt via je hart. Je kunt je hart zien als de meest krachtige concentratie van de ‘atoom accelerator’, je hart is een zeer krachtige deeltjesversneller.
De remedie van de 4e straal brengt alle oude mentale overtuigingen en emotionele ballast die de manifestatie van je zuivere blauwdruk in de weg staan, naar de oppervlakte en deze kunnen vervolgens worden gezuiverd.
De straal maakt enthousiast, maar tevens komen je innerlijke onderdrukkers van je eigen enthousiasme ook aan het licht. Gebieden waar je jezelf onderuit haalt en innerlijke conflicten op mentaal of emotioneel niveau worden aan het licht gebracht. Deze straal brengt je in contact met je schaduwkanten, die je kunnen weerhouden om je wezenlijke zelf, je essentie naar de oppervlakte te laten komen.
Deze remedie ondersteunt je om op vele niveaus uit het beperkende groepsbewustzijn te stappen en helpt je trouw te blijven aan je zuivere blauwdruk en deze te gaan manifesteren.

Affirmatie:
Het is oké om mijn eigen keuzes te maken.

>verder naar 5e straal

<terug naar Remedies 7 Rays