Reacties en ervaringen van gebruikers

"Het effect wat het bij mij heeft gehad is dat ik mijn verleden aan het opschonen ben en overdag heel veel energie had."

"Het is een prachtige zachte, duwende energie die je uitnodigt en het vertrouwen geeft het oude zeer los te laten en je op weg helpt naar het nieuwe."

"Ik kreeg in mijn dromen heel heftige beelden, o.a. van de sfinx in Egypte. Daarnaast flitsten vele werelddelen voorbij. Ook werden mijn angsten versterkt. Ondanks dat het nogal wat teweeg bracht, heeft het me wel geholpen. Het helpt de bron aan te pakken en me bewust te maken. Een heel krachtig en verhelderend middel."

"Het middel werkt bij mij op mijn keelchakra en mijn longen; het gaf me letterlijk veel meer lucht. Mijn hoofd voelde ook lichter en een ervaring van ergernis  ’s middags werd luchtiger. Het kwam in een heel ander perspectief en ik kon er om lachen. Na langer mediteren kreeg ik het idee dat het middel ook ‘de aarde’ zuivert."

Het middel gaf mij een intensere beleving van de elementen, een intensivering. Het bracht "aarde" in mijn centrum en werkt balancerend."

"Opborrelende vrolijkheid, dankbaarheid dat de aarde me draagt. Troostend en bemoedigend, pijnplekken ontspannen, verdriet laat los. Herstelt de verbinding "hart van de aarde-zelf-centrale zon" en doet blokkades oplossen. Oude misdragingen in naam van God vragen om geheeld te worden, dit gebeurt dan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Dan kunnen zielsdelen weer verenigd worden in het hart van de schepping."

De kracht van het middel is voor mij:"bewustzijn dat je licht en liefde BENT, daardoor compassie."

"Verruiming van gewaarzijn en verbinding met het grote geheel. Gevoel van saamhorigheid en liefde."

"De Ultraviolet Flame omhult me en reinigt me heel diep maar zacht; loslaten gaat vanzelf op een troostende manier. Iedere cel en atoom wordt geschoond, zacht en onontkoombaar. Dan ontraat ruimte en een glimlacht. Door de vlam in mijn hart te plaatsen heb ik altijd beschikking over z'n kracht en wat ik oppik gemakkelijk los te laten of te transformeren. Mijn hart heeft weer power om alles met liefde te bezien."

"De kracht van de ultraviolet flame is het transmuteren van het eigen on(der)bewuste."

"Ik ervaarde een diepe zuivering en openbreken van diepere blokkades. Doordat het vanuit een enorme zachtheid, een gevoel van vertrouwen en ondersteuning wordt begeleid, durf je het aan te gaan."

Terug naar boven↑