Kolliger Muehle

Lokatie waar de eerste serie middelen zijn ontstaan.

 

Het ontstaan van de New Earth Remedies

Als lichtwerkers zijn we al geruime tijd bezig met het bewustwordingsproces in onszelf en tevens met het transformatieproces van de aarde. Beide zijn voor ons nauw met elkaar verbonden.
In 2005 kreeg een van ons de sterke wens om zich te verdiepen in de 7 stralen. Er werden een aantal boeken van de Ascended Master Teaching Foundation uit Amerika besteld en bestudeerd en daarna gingen we aan de slag.
Met een kleine groep lichtwerkers zijn we in een tijdsbestek van ruim 4 jaar, drie maal door de 7 stralen ‘gereisd’. Elke maand kwamen we bij elkaar en maakten contact met een bepaalde straal en ankerden deze energie in onszelf en in de aarde. De maand tussentijd hadden we nodig om de kwaliteiten van de betreffende straal in onszelf te integreren. Het bleek voor iedereen elke keer weer een inzichtgevende ontdekkingsreis in zichzelf. Veel oude energiëen werden losgelaten en nieuwe ontwikkelingen kwamen ervoor in de plaats.

De eerste serie reizen hebben we ons met elke straal verbonden vanuit de dimensie van de Elohim. De Elohim zijn krachtige Lichtwezens van Creatie en hebben een sterke verbinding met de 7 stralen. Ze werken met name op het mentale veld, het vasthouden van het beeld van hetgeen je vorm wilt geven, je creaties.
De tweede serie reizen verbonden we ons met de dimensie van de Aartsengelen en Engelen. Deze Lichtwezens representeren met name de gevoelskwaliteiten van elke straal en ze zijn sterk verbonden met ons emotionele energieveld.
In januari 2009 was de tijd rijp voor een derde ‘stralenreis’ vanuit meerdere dimensies tegelijk, om de stralen op een totaler en dieper niveau in ons wezen en in moeder aarde te ankeren.
We planden een week op een bijzondere lokatie in de Eifel in Duitsland. Op de reis ernaar toe werden we verrast door een energetische poort, waar we doorheen reden. Het bleek een verbindingspoort tussen meerdere dimensies te zijn, waardoor we opgetild werden in de energie. De daarop volgende week hebben we ons verbonden met elk van de 7 stralen vanuit de volgende bewustzijnsvelden:

  • Elohim
  • Aartsengelen en Engelen
  • Meesters
  • Kristallen

In deze week heeft de eerste serie van de New Earth Remedies het licht gezien. Deze eerste serie hebben we de "7 Rays" genoemd.

Terug naar boven↑